Ďábel

Ďábel

Anotace: stačí neodmítnout

Ďábel

Jak chceš žít
Když nevíš
Jak zemřeš
Podávám ti ruku
A provedu tě
Tak, aby opravdu žila
Život plný zážitků

Jak chceš žít
Když nevíš
Jak chceš zemřít
Tak pojď
Podávám ti ruku
Neodmítej

Se mnou tě čeká mnohé
Zkušenosti
Vzrušení
A plnohodnotný život

Jak chceš žít
Když nevíš
Jak můžeš umřít
Neodmítej mě
Ukážu ti mnoho cest
Kterých můžeš
Využít
Neostýchej se
A neváhej
To v mém světě nesmíš

Jak chceš žít
Když v tvém životě není život
Ukážu ti můj
Se svými pravidly
A spoustou adrenalinu
Poznáš
Věci, pro které stojí za to žít
I umřít
Tak neodmítej pomocnou ruku

Ukážu ti svůj svět
Mýma očima
A garantuji ti
Že spatříš nevídané
Autor Jesper, 02.02.2011
Přečteno 295x
Tipy 7
Poslední tipující: Sladkalu, Vee-Vee, strašidýlko-střapatý, Denael
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy stačí i míň než to. Někdy stačí jen jedno slovo a celý život se změní... ST

02.02.2011 22:49:00 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí