Klouzám se

Klouzám se

Anotace: ... co to dá ...

Sbírka: Vhledy

klouz-ám k vám do zdí
....moje bílá paní v leknínech ...
zapisuji si za uši všechno, co cítím
.... a jak se mi při tom tají dech
když objevuji svůj vlastní vnitřní prostor
jak je velký
(stojím v rohu kulaté ne-místnosti)
a krčím se v oblacích
bojavého tónu
na zmrazcích
ledového pří-krovu
po kterém se sklouznu do nitra t(s)vé jes...kyně
(svým ANO mi něžně při-... přímo ...přímočaře ... prostě kyne ...)

a skryje
mě jisto..jistě moje nahota

prázdnota
nota
nota bene?
ale že ne ...
už zase chceš si hrát?
nic vážného už nesmíchat?
jenom tak
la – la – la ...
a co z toho?




NIC

a to je právě ono ...



(svět plný skic
rozechvělých na marách ... ... ... ... ... .. .. .. . . . . . . . . .)
Autor Helena Lovecká, 03.02.2011
Přečteno 358x
Tipy 31
Poslední tipující: jvacl, Descardea, umělec2, jedam, hašlerka, Danga, V.N.Losinský, Denael, Jiná, Jats, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, věru tak

04.02.2011 04:17:00 | umělec2

svět plný skic
a skicy plné světů
a štetce do sklenic
sklenice plné štětců
voda se barví tóny
klouzáš se klouzáš do kordóny...

03.02.2011 10:05:00 | šuměnka

"..je tam jeskyně, je to tvé nitro, jdi tam, co tam vidíš?"
- Klub rváčů :)

03.02.2011 00:56:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí