Čekám snad ráj...

Čekám snad ráj...

Anotace: ....když čekám v pekle?

Snad přijdu do nebe
jako hodná holka
a jestli nebe
zacelí moje šrámy
přeji si ho potkat
co nejdříve
vždyť život je peklo
bolí a trhá zaživa
mě celou na kusy
a já nepřeji si
nic víc
než nekonečné ticho
tmu a samotu
toužím tomu uniknout
pořád je tak blízko
každá vzpomínka
tisíce okamžiků
chci tam
kde není nic
a jestli smím snít
tak v tom tichu
dříve než všechno ustane
toužím slyšet
...
Omlouvám se, lásko, Miluji tě
...
Autor Jats, 03.02.2011
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: casla, kouzelníček, Skalsky Pavel, Helena Lovecká
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

život není peklo, ale škola.
někdo se hold špatně učí...:o)))
Dík za krásné básenky krásná K. J. V. :o)))

16.02.2011 16:03:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí