Poprava

Poprava

Anotace: ...

Poprava

Na zem dopadly kapky krve
Ozvěna jejich se rozléhá
To život se smrtí se rve
A pod nimi dívka nebohá

Její hrdlo rudé jak rubín
Zahaleno v krvavý šat
Modlí se zaň kněz i rabín
Však vesel je jenom kat

Nikdo neměl na život právo
Právo život dívce vzít
Přesto bylo mu to málo
Už jen krev z rukou smýt

Ve svitu měsíce
Vrah ve tmě se ztrácí
Bere jed z police
Za svou milou se vrací
Autor kukopr, 03.02.2011
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: Gringer, angellka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí