AMSTERDAMSKÁ MOMENKA

AMSTERDAMSKÁ MOMENKA

Anotace: zážitek skoro v pravé poledne....

Vítr od moře nepřijemně fouká
tamhle na mně holka kouká
"Pan je asi cizinec
když z kapsy mu kouká Nedělní Blesk
ale mně popadne Stesk"
molo je prázdné.čas oběda
holka říkám:není to slast,
tu takhle stát....
"Pozdravuj Čechy nastokrát
ty si ale nechceš hrát...
já ale musím vydělat"
otáčí se smutně kouká,
A od moře zas vítr fouká.....

,
Autor Radek.oslov.Šafárik, 03.02.2011
Přečteno 256x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Danga, hašlerka, Javavia, Romana Šamanka Ladyloba, TetaKazi, CULIKATÁ, Mbonita, Gabrielle, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mám rád a hlavně k ránu
za záře tváře Amsterdamu
hlavně v coffe shopu
možná tam potkáš moji stopu...
ST

03.02.2011 18:38:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí