úhel pohledu

úhel pohledu

Anotace: ?????????????????????

Jojo holka je to tak
ujel nám už vlak
a místo těla je tu vrak

jsou tu ňáký roky
velká prdel velký boky
u zrcadla svádím boje
dělá na mě heč heč
ta podoba je prý moje
a klidně si tu breč

no jen se koukni na ty ruce flekatý
a na tu blbou dobu
za chvíli jsme báby hrbatý
co se šouraj k hrobu

a ta druhá jí povídá
že to takhle nevidí
ať se tolik nehlídá
a za sebe se nestydí
Autor Akyš, 06.02.2011
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: Judita, Dollinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí