Bez poučení

Bez poučení

Anotace: -

Mám svoje místo na světě
Snad Pánbů mi ho dal
Měl zjev zlatého telete
A strašlivě se smál

Já nepohrdám možností
Tak bez řečí jsem bral
Jak dítě vida sladkosti
Ten zlatý struk jsem sál

A byl to život věřte mi
Život co za to stál
Jo doslova ráj na zemi
On dával a já bral

Teď poučení přijít má
Trest za to jak jsem žil
Jak se mi to vše zajídá
A ubývá mi sil

Nic takového nepřijde
Vždyť život není fér
Tak i ty když ti nabízí
Si bez morálky ber!
Autor Bolder, 06.02.2011
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: James Libustka, Sladkalu, CULIKATÁ, NikitaNikaT., labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pěkná metafora, výborná metrika, skvělý zpracování

06.02.2011 16:09:00 | chicacheca

Zajímavé a poučné..

06.02.2011 16:02:00 | NikitaNikaT.

Na to jsem asi moc velký posera, ale poučení hezké :o)

06.02.2011 15:19:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí