Beze slov

Beze slov

Anotace: -

Já potkal chlápka na mrazu
A vedle něj si sed
On podle jeho výrazu
Mě vítal jako vřed

Tak nabíd jsem mu cigáro
Jako lacinej trik
On zbalil hned tři najednou
A ani neřek dík

Měl tvář žiletkou porvanou
A v očích mrtvý klid
co maj ti jež už nevstanou
a snad to tak má být

Tak mlčeli jsme společně
Kouř cigár šel nám z plic
Pak nadechl se konečně
Jenže zas neřek nic

Chlapi jako on nemluví
Nic se jich netýká
Jen tiše krměj holby
Jak prostí jazyka

Pak na mě kouk když šel jsem pryč
S výrazem- konečně
Já pohlédl mu do očí
A v nich měl psáno vše.
Autor Bolder, 07.02.2011
Přečteno 243x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., Skalsky Pavel, Gabrielle, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dokázala bych si k tomu představit i hudbu...

07.02.2011 11:16:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí