povrchnosť

povrchnosť

Anotace: ...

visím za nohu
a kníšem sa
sem
a
tam

podľa nôt vetra
dnes je on dj

ostala len nádej
no mám pocit
že aj tá sa kníše
sem
a
tam
ale nie podľa vetra
tá má iného dj-a

cítim sa ako v staroveku
keď všetci z hradieb
pozerajú na to
aká bude poprava
a potom sa
bez jedného zamyslenia
rozídu
a zasadnú k honosnému obedu
kde sa stoly prehýbajú

zatiaľ čo tam vonku
sa udiala vražda
môjho tela
Autor maliska, 07.02.2011
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: nebech
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí