Na šikmý ploše

Na šikmý ploše

Anotace: příběh jedný, kterou nebudu jmenovat. přejme jí to štěstí...a nebojme se o ni. protože na sebe dává pozor víc, než si ostatní myslí. /částečně osobní zpověď částečně fikce částečně strach z reakce okolí/

Nikdy mě nikdo nevaroval,
že přijde den, kdy mi řeknou
"Jsi na šikmý ploše."
*
Taháš se s chlapama,
chlastáš každej den,
od cigaret Ti zežloutl úsměv
a přes jejich kouř už
nevidíš slunko.
Žiješ nocí.
Jsi na šikmý ploše!
Den je Ti cizí,
v davu sjetejch lidí
sama houpáš rytmem
svýho pádu.
Jsi na šikmý ploše!
Zapomněla jsi snad
že máš školu a rodinu,
že jsi skautka a křesťanka???

Vzpamatuj se!
Vzpamatuj se!

Tak se vzpamatuj!!!

***

Nikdy jsem nepocítila
tak mocný propojení s hudbou.
Nikdy jsem neměla tak skvělou partu lidí.
Tanec a tep a rytmus a záblesky a tep a
tep a tep...
Zavírám oči a vnímám,
vnímám i přes víčka.
Tolik šťastnejch lidí
tolik zářících očí
tolik úsměvů
tolik přátel.
Přesto v tý chvíli
si stačím sama.
Jen já a rytmus kterej
sedí s rytmem
mýho srdce.

*

Nikdy mě nikdo nevaroval,
že jednou se zblázním
do elektronický hudby...a všeho kolem.
Autor Petite Francaise, 07.02.2011
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: J.U. Ray
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že tentokrát se Ti povedlo střelit přesně na cíl. Troufám si tvrdit, že nezávisle na všem jsou to pocity, které bych se nebál vypsat taky, a pod které bych se hned podepsal, i když nejspíš neprožívám to, co Ty. Takže nemůžu jinak než za plný počet. ;)

P.S. Cítím z celé věci ještě jeden, jiný rozměr. Děsivější...

07.02.2011 22:44:00 | J.U. Ray

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí