Dítě ulice

Dítě ulice

Anotace: Je to ze života

Na ulici dítě stálo,
a pořád by si rádo hrálo.
Stojí tam uplně samo,
a má přitom už jídla málo.
Jeho máma už dávno nežije,
a já se pouze ptám přežije?
Táta sedí pořád v hospodě,
a myslí si že je jen v pohodě.
Někdo si děcka všimne,
ale jenom na něj plivne.
Pak ho najdou spřízněný duše,
ale dítě mluví už jen tiše.
Dítě asi umře ale komu to vadí,
táta jinou ženu po tváři hladí.
Potom dostane pohřební ohlášení,
a to bylo asi poslední.
Táta upletl svoje sítě,
a pořád myslí na to dítě.
Táta si odvahy dodal,
a pak dlouho,dlouho padal.
Autor Luk, 25.01.2006
Přečteno 714x
Tipy 3
Poslední tipující: Luciana
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (11x)

Komentáře

Moc hezký, si šikulka...jen tak dál =o)

19.09.2010 13:06:00 | Luciana

život umí být někdy pěkně krutý, ale i přes to stojí za to, těch pár okamžiků našeho bytí

25.01.2006 22:04:00 | Montynka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí