Zlomky I.

Zlomky I.

Anotace: Začátek mých zlomků okamžiků a básní.

Sbírka: Zlomky

Vidím uschnuté větve, to budou mé ruce.

Vidím spadané listy, to jsou mé slzy snad.

Vidím zlámané kmeny, vidím svoje srdce.

Vidím temné vrány, to mé smrti znak.
Autor joal, 08.02.2011
Přečteno 241x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí