Říkánky

Říkánky

Anotace: Proč bychom se netěšili....

Slunce svítí na obloze
já mám mnoho metrů v noze
prošla jsem se s pejskem svým
a teď skládám k tomu rým
-----------
Za horou kdesi jsou krásné lesy
vylezu do kopce půjdu se podívat
jestli tam nebudou
budu vše proklínat
------------
Mám na stole šálek kávy
k němu je tu dortík
jestli budu mohutnější
nebudu již čertík
nebudu již štíhlá v pase
útlost nechám v dávném čase
------------
Kéž by jaro přišlo k domu
nebyl den jen s náledím
nechci míti v sádře nohu
ven raději nechodím
Autor jaroslava anna, 09.02.2011
Přečteno 318x
Tipy 12
Poslední tipující: Kars, jedam, Gabrielle, Kubino 2, Jiná, kaaamiiii, labuť, carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

upřímně, ani kdyby v anotaci nebylo "by jsme", na ST by to nestačilo..

09.02.2011 15:00:00 | kaaamiiii

U nás svítí slunce taky
nebe modré žádné mraky
počasíčko jako fík
hned mám chutě na dortík...úsměv
někdy pejska s radostí moje ruka pohostí
mám dva co mě hlídají honí se a štěkají

09.02.2011 14:07:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí