Soudný den

Soudný den

Anotace: -

Přilítly vrány od pekelné brány
Přilítly vrány a míří rovnou sem
Poslové konce a maj s sebou sví známí
Snad bude po všem nežli skončí den
Snad bude po všem a my co jsme teď tady
Budem mít štěstí a už tu nebudem

Přivedly supy a přivedly i krysy
Dotáhly mor chaos smrt a zmar
Mají nás v merku naše kádrové spisy
Jim totiž Satan sám u brány rozdával
Za hříšné duše svoji vlastní vykoupí si
Tak zněl ten slib který jim Ďábel dal

Zástupy tvorů co vyzvracelo peklo
V tomhletom soudném dni se valí po světě
Loví spolu svědomí se jich zřeklo
A když vás nedostanou strachy zemřete
Nespočet bezbožných dnes s pokorou kleklo
Už je však pozdě do pekel táhněte!
Autor Bolder, 10.02.2011
Přečteno 225x
Tipy 5
Poslední tipující: Anjesis, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí