Hollywood- stará škola

Hollywood- stará škola

Anotace: -

Jsem fanda Holliwoodských bijáků
Možná bych se měl stydět
Bez filmů ocitám se v absťáku
Furt znova je chci vidět

Mám slabost pro hrdiny starých škol
Jo pro poslední skauty
Co kouří, střílí, pijí alkohol
A naháněj se s auty

Mým vzorem je jedinečný John McClayn
Co ho těžko zabít
Ten chlápek vylíže se ze všech lejn
A ještě stihne nabít

Žádná láska nebo kecy zbytečné
To chlapi se jen rvali
Když srdce tak jenom to statečné
Testosteron a svaly

Zásobníky tenkrát byli bezedné
K tomu drsné hlášky
Na pomoc nikdo nikdy neřek ne
A tvrdej se pil z flašky

Dost možná k tomu máte výhrady
Že nás vychovali tací
Jenže ti chlapi měli zásady
A dělali svou práci.
Autor Bolder, 10.02.2011
Přečteno 216x
Tipy 2
Poslední tipující: čas.běží
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká báseň, děkuji:)! Svižně se četla, byla zábavná a smyslu-plná! Teď už jen si můžu povzdechnout, že mě vychovala **čovina typu Speider-Man(a)… pak to taky tak vypadá :))

10.02.2011 23:15:00 | čas.běží

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí