Chci školu a hnééd!!!!!

Chci školu a hnééd!!!!!

Anotace: z názvu vyplývá a v textu dozvučení, složeno pro kamarády a hlavně i tu jednuuu a to tu teď necenější mi na Vš.

Sbírka: Moje básničky

Chci školu a to hnéd,
nemažu nikomu kolem pusy méd.
Potřebuji zase lidi kolem sebe,
a nejen vidět tmavomodré nebe.
Zvykla jsem si na ty moje holky,
co se mnou chodí do školky.
Školkou myslím vysokou školu.

Vysoká mi strašně změnila můj život a pohled na svět,
podle toho, co a jak v ní dělám, tak toho budu i spoustu umět.
Ale našla jsem zde i hodně fajn lidiček,
pro které bych se zbavila i svých ručiček.
Strčila bych za ně i ruku takzvaně do ohně,
a klidně bych si opřela i své nové kolo o ně.
Mám je strašně ráda holky moje,
beru je všechny za dobré kamarády svoje.

Ale je tu jedna dívčina, co mi nejvíce k srdci přirostla,
a větší výšky než já vyrosla.
Mám ji ještě více ráda než ostatní holčiny,
máme obě fajné maminy.
Já mám i tu její ráda moc,
ale Zuzce vdečím i za její pomoc.
To, co pro mě dělá a za jeji ochotu a vstřícnost,
ji vyjádřují pořád ctnost a vděk.

Jsem ráda, že ji znám,
a za kamarádku, přítelkyni svou pro mě nejlepší mám.
Zuzko doufám, že nám to dlouho vydrží,
a že mě tvá slova nad vodou, ještě dlouho podrží.
Ta má jsou ti taky, kdykoli nakloněna,
a taky vyslovena.
Osud nás svedl obě dohromady,
půjdem spolu zase brzo spolu do armady.
Budem bojovat ve škole o sto šest,
jsme si kamarádky a to the best.

Děkuji :-* http://www.youtube.com/watch?v=y-Xrtp9-R3k
http://www.youtube.com/watch?v=Xkw9O-ALBfY
Autor Nikolka, 10.02.2011
Přečteno 392x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báječný Niki, mít dobré kamarády a kamarádky se vyplatí, vyjádřilas to všechno skvěle.

11.02.2011 23:08:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí