populácia

populácia

Anotace: ...

kričiacich ľudí neprekričíš
hlúpych nenaučíš múdrosti
zavrieš do špinavej izby
a neurobia z nej raj
zatvoríš do autobusu
a vykričia si dušu
a tvoje uši trpia
ako priklincované
na plochej late
(možno zbitej do kríža)
a vnútro vrie
duša kričí...
Autor maliska, 11.02.2011
Přečteno 263x
Tipy 9
Poslední tipující: nebech, Auriel, Petbab, Gabrielle, Bolder, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí