Závodník

Závodník

Anotace: -

Mám nohu na plynu
Svého adrenalinu
Takže řežu zatáčky docela
Přesně tak jak se to správně nedělá

Čas se táhne jako želé
Já rád rychlost, to je celé
Tak se prostě cítím blaze
Když mám pedál na podlaze

Těžko z hader dostanu
Někdy zápach oktanů
Rychle jak závodní chrt
Hlavně rychleji než smrt

Myšlenky na karamboly
Zpomalují a dost bolí
Místo srdce čtyři válce
Cíl je někde támhle v dálce

Jestli na bedně chceš stát
Tak se prostě nesmíš bát
Svět je rozmazaná čmouha
Skrz kterou tě žene touha

Žádný auťák za tím není
Život sám je závodění
Každého z nás se to týká
kdo máš v sobě závodníka.
Autor Bolder, 11.02.2011
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí