Lucka

Lucka

Anotace: super dívčina z Vš, se mnou má matiku.

Sbírka: Moje básničky

Lucka, je strašně fajná dívčina,
bývá vždy pěkně oblečená a taky nalíčena.
Studuje český jazyk a matiku,
má strašně ráda romantiku.
Jsem ráda, že jsem měla šanci ji poznat,
a děkuji za každý její úsměv a smích, který od ní můžu vždy dostat.

Je usměvavá a to dost,
a většinou vždy srší takové to nadšení a radost.
Sice je moc nerada nakoleji,
doma a s přáteli je raději.
Ale já jsem za ni ráda,
a taky v ní vidím hodně dobrého rádce či kamaráda.(kamarádku).

Ve škole se ji daří dobře,
počíná si také strašně moudře.
Tvoříme takovou skupinku ještě s pár lidmi,
ale ne zase více jak se sedmi.

Už se těším, na tebe až tě uvidím a spatřím zase znovu,
až vyvedem spolu a dáme na frak novému semestru, tak jako pračlověci mamutům na jejich lovu.
Dali jsme se všichni na boj a válku,
ale nebudem z toho dělat žádnou kriminálku.
Ani vědu z toho nebudem dělati,
dost psaní dneska začíná mi hrabati.

Luci přeji ti krásnou dobrou noc a ty nejrásnější sny,
a užíj si ještě ty dva volné dny.
Autor Nikolka, 11.02.2011
Přečteno 392x
Tipy 1
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Strašně fajn básnička, ale chtělo by to doladit.

26.02.2011 08:00:00 | Martin Antonín Prokop

Pokud je přátelství vnímáno oboustranně, je to paráda.

17.02.2011 11:25:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí