Sestra Zuzka, a její kamarádka Zuzka

Sestra Zuzka, a její kamarádka Zuzka

Anotace: Chybí mi, už se nemůžu dočkát až je zase uvidím.

Sbírka: Moje básničky

http://youtu.be/mKdWS69ISy8

Anděli, kde tě mám,
marně tě vedle sebe hledám.

Zuzka mi dala k narozeninám bezva dáreček,
sedí vedle mě on ní liška plyšáček.
Připomíná mi ji to a drží mě aspoň trošku nad vodou,
a vzpomínky na školu taky ve mě nevadnou.

Zažily jsme toho spolu docela dost krásného,
a docela hodně i občas ulítlého.
Tím ulítlým myslím, naše řádění na Zumbě,
a po ní jsme jednou zkončili ještě na na diskotéce, ještě s jednou Zuzkou,
už nás obou nazývanou kamarádkou.

Po druhé Zumbě a to retro,
jsme nemohli použít metro, protože nejsem z Prahy,
ale pár dní předtím jsme v Ostravě také navštívily spolu Vánoční trhy.

Její je to nejlepší kamarádka a zlatíčko,
občas používá i od rodičů autíčko.
Obě jsou opravdu božské to ženy,
jsem ráda, že jsem je měla šanci poznat, a že byly zrozeny.

Doufám, že ty akce brzy zopakujeme,
a taky, že spolu oslavíme i naše všech narozeniny, a že i ty zkoušky úspěšně složené dodatečně zapijeme.
Mám je strašně ráda ty dvě moje holky,
a už se těším do té naší společné školky.
Až je zase spatřím,
neboli uvidím.

Srandu a starosti své s nimi chci zase prožívat,
a volné krásné dny si s nimi užívat.

Mám vás strašně ráda,
a už nejen jako lec jakého kamaráda.
Obě už více,
a vím, že máte rub i líce.

Doufám, nebo spíše věřím, že i vy to cítíte jako já to tady píšu.
Autor Nikolka, 12.02.2011
Přečteno 452x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky se bav Niki a pořádně se s kamarádkami cul:-))

12.02.2011 11:19:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí