Duše v nesprávných rukách

Duše v nesprávných rukách

Anotace: Ať už peklo bylo či nebylo, vymyšleno bylo dobře

Duše v nepravých rukách

V rukách rozdřených
V rukách svých
Mám úpisy duší
Co nic netuší
Neví, nemají
Směju se potají
Že do rukou
Dali vlastní vinou
Svůj osud
Který dosud
Nebyl tak zlý
Jak málokdo ví
Za trochu blaha
Je duše drahá
Přesto mi dají
Vše, co mají
A na peklo
Co se vleklo
S nimi jak stín
A rostlo jak blín
Nemyslí, zaplatí
A duši zatratí
Srdce jak kámen
K ničemu je amen
Bůh vás neslyší
Jen pár myší
Společnost vaše
Bude snáže
Když se rozloučíte
Mně poručíte
Odvést ze světa
Stačí jen jediná věta
Už budete pryč
A žádný klíč
Nepatří do dveří
Co dva metry měří
Z pekelných bran
Sledují vás oči vran
Co strážci jsou
Navedou vás tmou
Do ohňů spalujících
Zlo malujících
Do vaší kůže
Cejch co může
Držet vás tu
Do konce věků
Autor kukopr, 13.02.2011
Přečteno 218x
Tipy 1
Poslední tipující: Gringer
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí