Nechci už

Nechci už

Anotace: -

Sním i když mi často spánek schází
Vím a znám ty řeči o rem fázy
Mžik víček v tvrdě spící tváři
Nechci už spát

Znám myšlenky co se my vždy slijí
Mám milenky z hříšných fantazií
Jsem otrokem vlastních letargií
Nechci už bdít

Lež je slovo co souloží s chtíčem
Kéž nemám pravdu- kéž ji nemám v ničem
Proč vystavit a být zase zničen
Nechci už vstát

Zlo uvnitř prý definuje mrchu
To vlastní už vidím na povrchu
Chlad neznamená dát si jenom sprchu
Nechci už dál

Rád mlčím a rád naslouchám tichu
Z řad trčím- z těch řad odpadlíků
Mám smůlu no a oni kliku
Nechci už mít

Prý k ničemu je tonoucímu tráva
Ví kdy je konec proto se sám vzdává
Ví kdy je konec má na to svá práva
Nechci už svá práva.
Autor Bolder, 15.02.2011
Přečteno 245x
Tipy 8
Poslední tipující: danav, Zefi, Gabrielle, CULIKATÁ, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí