Nesmíme o tom mluvit

Nesmíme o tom mluvit

Anotace: -

Vyřežu perem slova
do tvojí nahé kůže
nesmíme o tom mluvit
ale psát můžem

můžem šeptat inkoustem
a tak chci šeptat
mé písmo nepřečtou
a bojí se zeptat

ty se ptát nemusíš
máme stejný rukopis
ty se mě neptáš
neptáš a mohl bys

uctíváme okamžiky
které si tvoříme jen sami
ty, kterým oni nerozumí
ti, na planetách za hvězdami

jsou vzdáleni
vzdáleni našemu světu
všichni jsou někde tam
jen my dva jsme tu.
Autor Bolder, 17.02.2011
Přečteno 238x
Tipy 7
Poslední tipující: Anjesis, la loba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherné

17.02.2011 16:24:00 | Anjesis

jsou vzdáleni
vzdáleni našemu světu
všichni jsou někde tam
jen my dva jsme tu...

Šeptání o lásce...moc pěkné...ST

17.02.2011 01:29:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí