Ve večerním vánku

Ve večerním vánku

Anotace: ...

Ve večerním vánku
auta už nejezdí.
Ve večerním vánku
pozoruji hvězdy.
Ve večerním vánku
koukám se po lese.
Ve večerním vánku
přemýšlím o čase.
Ve večerním vánku
slýchám jakousi melodii.
Ve večerním vánku
vnímám, jak je krásné, že žiji.
Ve večerním vánku
v mysli mi ležíš.
Ve večerním vánku
doufám, že mi věříš.
Ve večerním vánku
ruce mě zebou.
Ve večerním vánku
chci být jen s tebou.
Autor Cataliina, 17.02.2011
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí