JSEM ČLOVĚK...

JSEM ČLOVĚK...

Anotace: variace na život

Jsem člověk co potkává se na ulici
jen věčně spěchající
na všechny příští slova
Co řekneš znova?
Co řekneš znova?
než rozdám ty mince poznání
v radosti zahání
do krajiny smutku
bez zármutku
co kola aut vyplaví
než duší zlámanou sám opraví

na východní straně ulice
trápí mně velice
že sám sebe nepotkám
ani klam
Jen ten stín co se brání
jen ten stín co Chrání
myšlenku na dně zapadlé ulice..
Autor Radek.oslov.Šafárik, 18.02.2011
Přečteno 246x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, labuť, zenge, hašlerka, Helena Lovecká, Květka Š., JA.RO., Jiná, Tomáš Přidal, Zasr. romantik, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá, líbí se mi...*:)

19.02.2011 15:29:00 | PIPSQUEAK

"jsem člověk co potkává se na ulici..." hezké

18.02.2011 21:02:00 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí