7. měsíc

7. měsíc

Anotace: ... i tak to někdy bývá...

Dřímám v ruce láhev
od vína co jsme spolu,
ty a já, vzpomínáš?

Slib co proklouz
nám mezi rty,
ty a já,
koho teď proklínáš?!
...

vzpomínáš?

Snad možná ty noci beze sna,
kdy v objetí, ty a já,
s tou láhví oděnou do nocí,
slova
néé, jen v bezmocí,
mlčky na sebe zírat,
těmi slovy se zžírat
a pak...
do bezvětří vypustit - "je konec"...

a pak já,
dřímám v ruce láhev,
od vína co jsme spolu...
Autor Kutty, 19.02.2011
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí