Zpátky do minulosti...

Zpátky do minulosti...

Anotace: Toto dílo se vrací k desátému únoru...tento den jsem byl křivě obviněn že jsem zloděj...bohužel někteří lidé dříve mluví jak myslí...tak mám starosti s tím znovu si nechat očistit své jméno.

Zas jsem na své cestě
která je pro mě ta pravá
vím, kam patřím
což je důležité
kam patří mé srdce

co jen mé srdce
nezradí jak nůž v jejich rukou
tak dlouho jsem nemohl psát
jelikož člověk ve společnosti
jiných lidí začne být podobný jim
nemohl jsem vidět věci pod povrchem
proč nemohl jsem malovat a psát
vidět jen pozlátko
nevidět tu duši člověka
nyní již vím kde najít ty správné duše
v prázdných restauracích
uměleckých duší
kteří malují, píší, šermují…
vlasy mají dlouhé
o vousy se nestarají
nechávají je růst
jak trávu na louce

ne! nepatřím tam…
v místech kde se setkávají
lidé co se skrývají
pod svým pudrem
který zakrývá jejich pokožku
je to jejich maska…

co z nich dělá prince a princezny…

raději uvidím vás
bez masky
s vousy jak trpaslíci…
Autor Vlk v rouše, 19.02.2011
Přečteno 307x
Tipy 10
Poslední tipující: Anjesis, Vee-Vee, CULIKATÁ, ZILA78, Bolder, Kutty
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no opravdu jsou mé vousy trochu trpasličí :)
na vzhledu tolik nezáleží, i když prozradí dost o člověku..

20.02.2011 02:00:00 | blue

krásná... ST!!

19.02.2011 01:34:00 | Kutty

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí