Žijem ze spaní

Žijem ze spaní

Anotace: -

Myslím, že mnozí žijem ze spaní
A každý den má prý stát za to
Život je jedno velké utkání
Ve kterém vítěz bere zlato

Ve kterém vítěz nosí vavříny
My ostatní si na nich ustlali
A tak nám ubývají vteřiny
Které jsme jednou provždy zaspali

Pár bdělých ještě chodí po světě
Lomcují s námi, by nás vzbudili
Volají- „lidi no tak nespěte!“
Proč jenom jsme se takhle zasnili?

Sen se má žít a ne snít v životě
Jen málo lidí tohle dokáže
Kdyby to spaní někdy bralo tě
Tak zůstaň vzhůru, měj dost kuráže!
Autor Bolder, 19.02.2011
Přečteno 220x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí