Záložní plán

Záložní plán

Anotace: Nebo tajný sen.

Mé záložní plány
jsou má tajná přání
co nesmyjí tvou zaschlou krev na mé skráni.
Mohla bych stéblem
bez jediné krúpěje
rozříznout dlaň si za každého ctitele.
Chtít plánům záložním tělem se dát
dlí za mou averzí přestat si přát
Tak proč jen den, kdy já poddat se chtěla
probrečím v kavárnách
tělo je cela.
Autor coffeemaker, 19.02.2011
Přečteno 235x
Tipy 8
Poslední tipující: fuu, hatlapatla, Radek.oslov.Šafárik, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí