-.-

-.-

Anotace: ...

Čas se zastavil, dálnice snú je prázdná
Seděl jsem na kraji dne, to bylo včera
Dnes nějak slábne azurová, nastává večer
Procitnout jsem se bál, zítra se procitání nebráním

Obcházím výklady pěších zón, nikde odraz nevidím
Kousek dortu zbyl a káva stydne, dnešek usíná
Zřejmě situace, kdy čekat na zázrak
Přemítám, zda pouť do nitra, je Mekkou

Jeden lístek zbývá, jaká byla slova poslední...
Dívám se do svých očí, odpověď mě děsí
Usnulas, vidíš, já nemohu, přemítám kde se ztrácím
Proč mám touhu jít dál, proč zústat dnes... sám
Autor Valemart, 19.02.2011
Přečteno 276x
Tipy 12
Poslední tipující: Žqáry, ilona, Gabrielle, CULIKATÁ, labuť, páááááááá, Bolder
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

(*_*)

20.02.2011 01:06:00 | páááááááá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí