LOUČÍ SE SLOVA

LOUČÍ SE SLOVA

Anotace: zakřič znova.....

Loučí se slova
na jazyku noci
zkouší když se schová
bez pomoci
v tom zázraku
své ze své možnosti
co nehledají vteřinu
když mlčí do mraku
ze své něžnosti
potápějícího vraku
co zašeptá k ránu
když ozvěny šeptají
když se zeptají
potom jen neslyšně kolem plují
mlčí když kouzla znají
to ticho v tom hledání
radosti nahání
A pak jen zakřič ZNOVA
Když loučí se SLOVA.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 20.02.2011
Přečteno 249x
Tipy 11
Poslední tipující: Psavec, labuť, CULIKATÁ, PIPSQUEAK, la loba, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velké st!

20.02.2011 15:38:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí