Býti loutkou

Býti loutkou

Anotace: ...pohrávání...

V němém představení
křičím tiše
provázky svých prvních vět.

V dějství hlavním
plném falše
vyhníváme střídmě v tento svět.

Pod čarou se krčí
Kainův úděl
na špičkách tu zrada číhá.

V epilogu tragéda
jak název zněl
na prsou mu hadí mrcha líhá.


Nechoď přímo
zahni vlevo
zatahej mě za provázek.

Vyslov za mě
lepá děvo
to co mnohý by rád řek´.

Promluv za mě
o sobectví
v těch co mnohdy sami jdou.

Promluv za mě
..pokrytectví??
ztracení se nikdy nenajdou.


V němém představení
plném falše
na špičkách tu zrada číhá.

V dějství hlavním
křičím tiše
na prsou mi hadí mrcha líhá.

V epilogu tragéda
Kainův úděl
vyhnívá střídmě v tento svět.

Pod čarou se krčí
jak název zněl
provázky Tvých prvních vět.
Autor zaba.zuzla, 20.02.2011
Přečteno 256x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Sladkalu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí