POSTMUTNĚLE OBRAZY

POSTMUTNĚLE OBRAZY

Hledám ten pevný ostrov
kde je zázrak z něžnosti
krajina potemněle mlčí
když vysvleče se s radosti
to stoupání
to klesání
bloudění
v zázraku v hlasu
co šeptá v času
v té chvíli
než řekne proslov
co se neříká
co k cíli
dál si běží
najdu ten zázrak
v té krajině
kde jedině
oči se zrcadlí
a najdu tvůj nekonečný Ostrov
v posmutnělém obrazu
snu
Autor Radek.oslov.Šafárik, 20.02.2011
Přečteno 261x
Tipy 16
Poslední tipující: Mbonita, j.c., Tanzania, labuť, CULIKATÁ, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, PIPSQUEAK, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..krátký proslov
a velký zázrak...
***
Jiří

22.02.2011 15:47:00 | j.c.

zas oblékne se radost
a do víru krajiny
proskočí
Tvá barevnost
štěstí ST

22.02.2011 09:42:00 | Tanzania

Posmutněle krásná...*:)

20.02.2011 18:42:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí