Konzumní společnost

Konzumní společnost

Mám potřebu potřebovat
stejně nevím, co mám dělat
honem rychle nakupovat
s peněženkou zamachrovat.
Ve dne v noci napomůže
reklama mi poradí
z primitiva změní v muže
přítel, který nezradí.
Strašný horko pod kůží
to si dárek zasloužím
extra výběr všeho zboží
slastný pocit, prostě boží.
Brní mě až v kostech
chlupy se mi ježí
všechno nejlíp po stech
kdo neviděl, neuvěří.
Já chci kupovat
kupovat, kupovat
proto musím pracovat
abych mohl nakupoovat.
Znásilněné hodnoty
pokřivené mravy
nebráníš se ani ty
chvilce vlastní slávy.
Jedovatý pití, jídlo
pro děti i dospělý miliony hraček
ať nás pálí dobré bydlo
až ke stropu plno sraček.
To i tamto - už mám všechno
jenom štěstí- to mi chybí
snílci ať si klidně zdechnou
tenhle život se mi líbí.
Konzumní společnost
nezajmá nás budoucnost
bolest, bída, lhostejnost
taková je přítomnost!
Autor caecus servator, 20.02.2011
Přečteno 298x
Tipy 7
Poslední tipující: Sarah, ilona, Judita, Zorenka Ježková, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

debilně napsaný, ale obsahově souhlasim

20.02.2011 23:05:00 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí