Nevadí

Nevadí

Anotace: Ke stáří

Nevadí

Čas píše rýhy na mé tváři
to mi ale vůbec nevadí
přichází dění které bolí
nelze odříznout a omadit
jak suchou větev na jabloni

Život kreslí vrásky čas plyne
roky nelze nelze zastavit
hleď kultura i mravnost hyne
víš mnohé by bylo jiné
tak v lidech naději rozezni

Léta vtiskla vrásky do úsměvu
nám to přeci vůbec nevadí
poznali jsme co přináší štěstí
tím se naše žití jasně vyladí

Čím víc let člověku přibývá
tím větší prostor dětství zabírá
vzpomínky nemají zlobná slova
jsou vánkem času odnesena

Máš mám i oni mají též
na čele vrásky
radost z života
zůstává těm
kdo mají srdce plné lásky
Autor kojanova, 22.02.2011
Přečteno 265x
Tipy 13
Poslední tipující: Psavec, Gabrielle, Mbonita, CULIKATÁ, labuť, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherně napsané, krása.

22.02.2011 09:55:00 | CULIKATÁ

Ten závěr je moc hezký a pravdivý... Ten, kdo žije s láskou v srdci až tolik své vrásky nepočítá... A vrásek od smíchu může být třeba milion, protože pod nimi je šťastná duše...

22.02.2011 09:45:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí