Jak vyrobit kytaru.

Jak vyrobit kytaru.

Anotace: Teď kroutím prsty u nohou, přes tuk nehraje. Bych jí zničil.

Rýpal jsem se do stehna,
dlátem a pěkně hluboko.
Kružítko jsem nemoh sehnat,
proto jenom na oko.

Struny jsem si zakoupil,
ve slevě - v sadě jenom pět,
vždyť bych blbec prohloupil,
koukám - li se zpět.

Teď kroutím prsty u nohou,
přes tuk nehraje. Bych jí zničil.
Nemám sil už na novou.
Mít tak svaly. Kdybych cvičil...
Autor Jeronym., 22.02.2011
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí