rt4er7býý16ýeldl (omluva za ovínění)

rt4er7býý16ýeldl (omluva za ovínění)

Anotace: .....

Kým jsem , čím jsem?
Měl bych spát
sto jeden rok mi ještě není
do rozednění bdím o ní

Je po mém boku
luna rozdrobená v doteky
jež o milování ve tmách snily
dávno pokryl prach manželská lože
to bývá čas pro víly

A rozrazil a třezalky a všelijaké květy
provoníš
když pročítám se skrz tvé listy
něhou

Ustelu si ...třeba tady
a ty se vrátíš
i když jsem tě zase opustil
chtěl bych být jako ty
ale zatím se jen dívám...
a víčka se mi klíží.

Zase je půlnoc
a rozbřesk ještě spí s nocí
jež zrodí z lůna jitra slunce.

Jsi mé slunce a ono ví.
Hřeješ a Bůh ví že vím taky
Tvá kůže mluví jazykem chutí
na jazyku mého chtění
Přijď a neptej se
vždyť víš
Autor Taog, 22.02.2011
Přečteno 361x
Tipy 13
Poslední tipující: René Vulkán, James Libustka, zelená víla, Mbonita, Dota Slunská, hanele m., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se mi tvá báseň líbí..

09.03.2011 15:07:00 | zelená víla

luna rozdrobená v doteky..to se mi líbí:)Krásně napsaná báseń!!!

25.02.2011 17:48:00 | xoxoxo

z toho názvu by se dalo dosti vyčíst...:)

23.02.2011 11:28:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí