nespavá...

nespavá...

Anotace: to prostě tak bývá...

zkusil jsem v posteli
přes sebe přetáhnout tmu
ale tvůj hlas je tu
pořád se mnou...

náhlá selhání
proudu
způsobují razantní návraty
vědomí
tak jsem si k tomu
pustil hudbu
ze spícího média
ať z toho taky něco má...

nastala
temná imploze
do jiného těla...

jsem jogínem
na šikmé pláni
zapletený v kotrmelcích...

chce to nůž
přeříznout provaz
rozbalit herbář
a v něm list
na kterém je hyacint
jako obraz
polární záře
co ale nenahradí
moment který se stal
ve skutečnosti...

tohle musím rozdýchat
provádím cvičení
kupodivu to jde
najednou vypadám
jako asiat
let asi padesát
zdvořilý odškrtávač bodů
z linkovaného sešitu
co dokáže pohladit
špalírem prstů
tvou tvář
na osm způsobů…

a je to
slepím konec filmu
na kterém je natočen prostor
se stopáží tvé přítomnosti...

teď už můžu spát...

zašmátral jsem po vypínači
ale ouha
co to mám s rukama?...

jako by vypadly z oka
tomu asiatovi...
Autor enigman, 23.02.2011
Přečteno 283x
Tipy 41
Poslední tipující: hašlerka, Actafool, Agniezka, střelkyně1, páááááááá, ni.va, Mbonita, zenge, isisleo, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pořád dokola..

27.02.2011 22:00:00 | zelená víla

kdo bdí ,spí s otevřenýma očima...

23.02.2011 20:18:00 | Mbonita

:-)))..

23.02.2011 16:20:00 | isisleo

"zkusil jsem v posteli přes sebe přetáhnout tmu..." ... ale ona byla a nebyla průchodná i neprůchodná ... a cokoli jsem pod ni chtěla schovat jí prostě jenom zase proplulo ...

23.02.2011 08:20:00 | Helena Lovecká

...a jejda... snad nedojde na mačetu a harakiri... :o)

23.02.2011 04:14:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí