PŮLNOČNÍ BĚŽCI

PŮLNOČNÍ BĚŽCI

Anotace: běžci....

tma přikryla svým stínem město
dva běží vstříc nedohledno
dál do krásného snu
ukrytá dálka,jednu větu
schovává za tichou dohru
jen světlo svědomí
netuší a mizí v zapomnění
říkám si a je to co běží dál
svět se jim krásný zdá
když běží
když běží
půlnoční krajinou
nezůstanou stranou
stín co zůstával
půlnoc se lepí na paty
stíny se zdají
strašnější než svědomí
nemají hrůzu,
nebojí se ničeho
jen vstříc samotě
jsou sami
běží dál
ON a Ona
jejich láska
co dál jí říkají
běží si pro štěstí
krásní půlnoční běžci.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 23.02.2011
Přečteno 236x
Tipy 22
Poslední tipující: la loba, Tomáš Přidal, Psavec, Danga, CULIKATÁ, Mbonita, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, PIPSQUEAK, Javavia, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

za ten úžasně běžící začátek, resp. první tři čtvrtě textu ST

23.02.2011 18:50:00 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí