Autorské čtení

Autorské čtení

Anotace: -

V hlavě mám světy
Co by mi záviděl i Pratchett
stvořené z věty
Kterou by stejně nikdo nečet

Duhové barvy
Tam jsou jen zlomkem černobílé
A sám pan Darwin
Se tomu směje potměšile

V tomhletom ráji
Je každý v roli hada
Všichni se ptají
V čem vlastně je ta hlavní zrada

Je v tom že není
Žádný z těch světů pro každého
Autorské čtení
Neb nikdo jiný nepřečte ho.
Autor Bolder, 23.02.2011
Přečteno 224x
Tipy 6
Poslední tipující: la loba, Tamara, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí