Hledání

Hledání

Anotace: které "končí" na "konci" vlastního prostoru

Sbírka: Vhledy

Hledáme lásku
přátele
to milé chvění na těle
po milování milovaného

Dusíme ... se a jeho, když už zase začíná něco skřípat
nejdřív nevidíme a nechceme to vnímat
ale stejně tušíme ...
že to není tak úplně ono

když má básník okno
které nelze ničím zaplnit

zaplnit prázdnotu
o to nám jde

a ono to jde
skutečně
zaplácnout
a najednou cítit plnost
přítomného okamžiku
vmžiku
je v místnosti plno
a rozsvíceno
ženo
že?
no....

ono to JDE
ale ZVENKU to nejde
- trvale -
přátelé ... :-)
Autor Helena Lovecká, 24.02.2011
Přečteno 339x
Tipy 31
Poslední tipující: Emmelia, casla, hatlapatla, Jiná, James Libustka, Psavec, Sladkalu, V.N.Losinský, zenge, šuměnka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvěle sesumírované.

24.02.2011 23:25:00 | Psavec

A jde to a jde to a jde to...ST

24.02.2011 20:27:00 | Sladkalu

popsala jsi to skvěle
Ano /tak to mnohdy bývá
že zakalí se voda živá
a pádem končí přelet...

24.02.2011 11:23:00 | šuměnka

obdivuhodně popsaná poetika chvíle..

ST

24.02.2011 07:56:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí