Načasování

Načasování

Anotace: -

Bolest otvírá oči
Ve chvíli kdy už pozdě je
Proč nebolí před tím, než skočíš
Ale až potom, co tvrdě dopadneš

Láska zahřívá srdce
Až v jednu chvíli je celé v plamenech
Následné stydnutí neseme trpce
A z toho chladu se nám tají dech

Výčitky chodí jak hosté
Na obřad smuteční jsou v černém halené
A jejich poslání je velmi prosté
Nesou ti bolest- úlevu ale ne

Moudrost nabývá na ceně
Nejdřív je jenom mincí rezavou
Nikdo s ní platit nechceme
To čas ji pak dělá tak drahou

Načasování to je vše
Dělat to správné ve správný čas
Nebo si jednou všimneme
Že strojek z hodinek řídí nás.
Autor Bolder, 24.02.2011
Přečteno 358x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, labuť, CULIKATÁ, la loba, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy je těžké vědět, že to co děláme je správné a ve správnou chvíli, ale napsal jsi to dobře.

24.02.2011 16:43:00 | labuť

Skvěle napsané, hodně k přemýšlení. ST!*** pravdivý zvláště závěr.

24.02.2011 11:51:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí