JEDNA DRAHA MYŠLENÍ

JEDNA DRAHA MYŠLENÍ

Anotace: myšlení...

po dráze tvého srdce
toulá se tvé myšlení
mladé srdce stůně
zůstává v zapomnění
jedna dráha myšlení
to je otázka co mučí
ty rada zapomínáš
a nevíš co tě ničí
myšlenky jsou krátká věc
jen malý sen či vzdech
zdá se mně,a cesta vede vpřed
zapomeneš na svůj cíl
myšlení je dráha
po které stoupá tvůj mozek
žije pouze člověk
rozplyne se duha
JEDNA DRÁHA MYŠLENÍ.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 24.02.2011
Přečteno 227x
Tipy 12
Poslední tipující: lennerka, ZILA78, PIPSQUEAK, Jiná, Mbonita, CULIKATÁ, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Tomáš Přidal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí