PROMIŇ

PROMIŇ

Anotace: promiň v řádku místo svoje,chtěl jsem napsat tvoje,ale už to nechám

Když jsme se naposledy milovali
řekla jsi:Stejně tě jednou zabiju
zabila si mně sama v sobě
stále ale ve mně dýcháš
v srdci i hlavě
ne že bych neuměl
ne že bych nechtěl
několik brouku
několik příležitostí
jsem zabil
ty však stále dýcháš
schématy taktiky citu
končím jen,
když usínám s neoblomnou
pravidelností....
tak se z nás staly vrazi
milenko má
havraní
rozhodujeme o životě
nad vlastním trapně bezbranní
sedíme nad šálkem čaje
zas hřejeme se nazí
tvůj dětský obrys..mrazí
ve snu
ledová doba za dveřmi
a v nás
už dlouho jsem nenapsal milostnou báseň
bojím se slov
i sebe
ještě občas zašeptám svoje jméno
hladím to tělo
pod cizí kůži
ráno pak mám bílé dlaně
za nehty omítku
bojím se o slova
bojím se tebe
stále tě miluji
ne jako dřív
Stále tě miluji
teď však lásko promiň
Teď zas odcházím
a nevím jestli navždy
a ráno napíše tu báseň
to ráno co nic nechápe
ani ne...
Mé...
Promiň....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 26.02.2011
Přečteno 339x
Tipy 19
Poslední tipující: lennerka, Mbonita, PIPSQUEAK, Jiná, labuť, Sladkalu, Niky88, j.c., carodejka, Rejha, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neviem uz, kde som prvykrat pocula slovko "krutokrásna" ale na tieto tvoje verše sa mi hodi :))

03.03.2011 10:38:00 | lennerka

Úžasná, pociťová, moc se mi líbí...*:)

27.02.2011 16:01:00 | PIPSQUEAK

bílé dlaně od chladné zdi...
:
i na ni lze napsat báseň,
tu milostnou...
***
Jiří

26.02.2011 16:08:00 | j.c.

Báseň plná smuténkové láska, je moc hezká Radku.

26.02.2011 15:58:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí