Chvíle pod stromem

Chvíle pod stromem

když v trávě si lebedím
s korunou
nad hlavou
kdy vítr se do větví
opírá měkce
oči se zavíraj
myšlenky odplavou
zvedat se z porostu
nikomu nechce
...
Vzpomínky hřejivé
v šumění koruny
jemně mě pohoupou
ve svém
větvovém objetí
chvíle nádherné
mé duši rozumí
brzy mě uklidní
a uspí
v zápětí
...
Autor TedelyBear, 26.02.2011
Přečteno 305x
Tipy 10
Poslední tipující: Linzerka, Kapka, Jiná, Kars, hašlerka, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neboj, dočkáš se..

26.02.2011 22:15:00 | TedelyBear

U sta hromů, už aby tu bylo, šumění stromů

26.02.2011 21:55:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí