Lhostejnost

Lhostejnost

Anotace: ...

Když krev ukápla na chodníku,
prošel pán kolem v bílém triku,
šedivá paní tlačila do vozíku,
jen černá zhostila se triků.

Krev vyčistil úklidový vůz,
teď ty bojuj a vyhrát zkus,
neboj, stojí to za pokus,
chystej meč, jeho hrany brus.

Všechny dny změnily se v šeď,
mlhavý obzor, za něj leť,
už nedorazím na zpověď,
má krev pokryje kluzký led.

Pán v bílém triku, šedivá paní,
zůstali stát a dívali se na ni,
není hloupost být v očekávání,
černá plující proti proudu, čas dohání.

Poznání nedá zapomenout, bol hladí čas,
jsi jedna, jední z nás jak kvas,
jak krev ukápla na chodníku, nadoraz,
pospěš si, ať příjdeš včas.
Autor Inge, 27.02.2011
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: Danga, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí