Hvězdička průvodkyně

Hvězdička průvodkyně

Anotace: Něco pro sladké spaní :*

Když usínáš a měsíc vstává,
když slunce na dobrou noc Ti mává,
pak vkrade se Ti pod víčka,
malinkatá hvězdička.
Ta svítit Ti bude na tvé noční pouti,
až do chvíle než zakokrhají kohouti.
Provede Tě cizími kraji,
až se octneš na okraji.
Pak se s Tebou rozloučí,
na nebe se poroučí.
Rozespale řasami zamžikáš,
raním paprskům přivykáš.
Teď celý den máš pro sebe,
než zas hvězdička postará se o Tebe.
Autor Ufonečka, 27.02.2011
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: malá slečna, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí