Nezájem...

Nezájem...

Anotace: ...

Těhotná Panenka Marie stojí na kraji silnice,
s lacině zvednutou sukní
koketním úsměvem
a trnovou korunou
v kabelce

A koho to zajímá???
Nikdo ani nevzdechne.

Dnes ráno jsem potkala Abraháma,
plakal a vykřikoval nesmysly
o konci světa
měl nohu v sádře
a zrovna nevoněl

A koho to zajímá???
Nikdo ani nevzdechne.

Budu obědvat s Hitlerem,
oholil si knírek
konvertoval k judaismu
stal se z něho homosexuaál
a jeho čivava se jmenuje (JHVH)

A koho to zajímá???
Nikoho.
Autor Striptérka, 27.02.2011
Přečteno 470x
Tipy 4
Poslední tipující: Špáďa, Ricarda Haner Lowery
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi :D

29.03.2011 22:08:00 | Ricarda Haner Lowery

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí