Suska

Suska

Anotace: Stavovská unie studentů

Sbírka: Moje básničky

http://www.youtube.com/watch?v=4UmkVV7kEAo&feature=related

Suska je zkratka velice dlouhého pojmenování,
tato básnička na konci možná bude mít i věnování.
Stavovská unie studentů je plná fajn lidí,
kteří jen na sebe nehledí.
Zajímají se i o ostatní studenty a studentky,
na akcích fotí a dělají momentky.

Já do této organizace patřím,
a hodně těm lidem taky věřím.
Myslím, že jsou to prima lidi a už mí noví přátelé,
vždy se tváří přívětivě a vesele.

Všichni si pomáhají navzájem,
zapůsobili už na mě tak na první dojem.
Pomáhala jsem jim i na akci pro prvňáky,
zde jsem poznala jejich určité lidské znaky.

Určitě nelituji, že zde chodím,
pomáhat se jim taky snažím.
Snad má snaha zatím stačí,
na schůzích všichni v kanceláři děláme hačí.

Jsem strašně ráda, za tyto lidi,
se kterými se mi dobře u toho našeho kulatého stolu sedí.
Mají podobné názory jako já mám,
všechny své nápady a poznatky jim tam projevuji a dávám.

Děkuji ji vám strašně moc,
a doufám, že je vám k něčemu má pomoc.

Složila pro Susku Nikča Brtvová
Autor Nikolka, 27.02.2011
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je dobře, že si pomáháte, tak by to mělo být všude:)

28.02.2011 07:08:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí