Denní můra

Denní můra

Anotace: zhulenost

každý den
se chce brečet
každý den
se chce řvát
každý den je vídáme
oni vídají nás
proč tu jsou
nevíme
obrovská mašinérie
zoufalých lidí
v naději doufají
naději znají
z vyprávění starců
kteří zemřeli
Autor Démogorgon, 28.02.2011
Přečteno 230x
Tipy 9
Poslední tipující: A. V. Nýmand, Dragoniana, Anjesis, Gabrielle, Judita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí